Februari 2021

Wat een bijzondere maand was februari. De eerste weken waren in de ban van sneeuw. Er lag een mooie laag sneeuw met koude temperaturen, maar ook regelmatig zon.
De zadelkamer is helemaal klaar, dus tijd voor een nieuwe klus. Voor de volgende klus is het wel zo prettig als de temperaturen is hoger zijn, waardoor we even twee weken pas op de plaats hebben gemaakt. Uiteraard gaat de verzorging van de dieren gewoon door en met een laag sneeuw, kost dat extra veel tijd. Naast de verzorging van de dieren hebben we genoten van de sneeuw door een aantal keer te gaan langlaufen.

Half februari sloeg het weer volledig om. De koude verdween als sneeuw voor de zon :-)! De temperaturen liepen snel op naar plus 15 graden en in de zon zelfs boven de 20 graden.
Tijd voor ons om de volgende klus op te pakken! De tweede sanitaire unit voor de camping krijgt een nieuwe vloer. Twee jaar geleden hebben we de eerste unit onderhanden genomen en nu is de tweede unit aan de beurt. De wc, douche en (af)wasgelegenheid hebben we eruit gehaald. De oude vloer is er uitgehaald en een nieuwe vloer gestort. Als het beton goed uitgehard is, kunnen de tegels geplaatst worden.

      

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *