Februari 2023

Het nieuwe jaar is alweer een maand onderweg en er is nog geen update. Hoog tijd dus om jullie op de hoogte te brengen wat wij de afgelopen weken hebben gedaan.
In december hebben we nog hard gewerkt aan de twee kamers met eigen badkamer. Uiteraard zijn er altijd dingen die tegenvallen, meer tijd kosten dan verwacht of niet zo lopen als gewenst. Dit keer waren er wel veel dingen die niet liepen zoals gedacht. Een douchebak die krom was, ofwel niet te installeren en dus moest er hals over een kop een nieuwe douchebak geregeld worden. Afvoeren die lek waren, waardoor alles weer gedemonteerd moest worden, om het lek op te lossen. Zelfs het verven van de muren ging moeizaam, maar goed uiteindelijk is het allemaal gelukt en waren we precies op tijd klaar met de kamers :-).
We zijn erg tevreden met het eindresultaat en ook de gasten, die al gebruik hebben gemaakt van de vernieuwde kamers, waren erg tevreden.

De kerstvakantie was best wel bijzonder. Het weer was erg zacht. In de week voor kerst lag er nog veel sneeuw, maar met kerst en oud en nieuw was er geen sneeuw meer te bekennen. Het leek wel voorjaar. Al met al mocht dat de pret niet drukken en hebben we een gezellige twee weken met gasten gehad.

De voerplaats voor de paarden heeft iets langer op zich moeten laten wachten, maar dat was niet zo heel erg. Het weer was zacht genoeg, waardoor de paarden nog lekker gras konden eten. De eerste weken van januari hebben we de voerplaats af kunnen werken. De dag nadat we klaar waren met de voerplaats, begon het volop te sneeuwen, dus we waren net op tijd klaar.
De paarden moeten wel erg wennen om hun hoofd door een rek te steken om te kunnen eten. Langzaamaan snappen ze de bedoeling en staan ze rustig te eten. Wat een leuk gezicht is dat!

Half januari is er een Zweedse filmploeg bij ons geweest. Ze filmden 2 mannen die een reis maakten vanuit Zweden met als einddoel Praag. Ze hebben bij ons paardgereden en overnacht. Heel bijzonder om te zien hoe dat allemaal in zijn werk gaat. Ergens in september zal het uitgezonden worden. Straks worden we nog televisiesterren haha.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *