Juni 2024

Gasten attendeerden ons erop dat de rubriek Actueel niet echt actueel meer is. Nou dan wordt het dus tijd om een up-date te plaatsen :-).
Met het hoogseizoen voor de deur, hebben we nog veel te doen, dus het wordt een korte up-date.

In maart hebben we een tweede opslagtent geplaatst. Zo hebben we genoeg ruimte om ook de machines overdekt weg te kunnen zetten. We zullen de details jullie besparen, maar we hebben deze tent helemaal met z’n tweetjes opgezet. Ik kan jullie wel vertellen dat dat een flinke klus is geweest!

In de maanden februari, maart, april, mei en juni hebben we al veel gasten mogen ontvangen. Vooral de maand mei is extreem druk geweest.
De maand mei is ook de veulenmaand. Ons eerste veulen is in april geboren en de andere drie veulens zijn in mei geboren. Dit jaar hebben we, net als vorig jaar, 3 merrieveulens en 1 hengstveulen gekregen. We zijn weer heel erg tevreden met ze! Het is ontzettend leuk om ze samen door de wei te zien rennen en spelen.

     

     

Ondertussen zijn er ook weer 5 merries gedekt en drachtig gescand, dus dat wordt weer spannend volgend jaar.
We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor een grote overkapping bij de opslagtenten. Het is de bedoeling dat deze overkapping in september geplaatst gaat worden. Dat heeft behoorlijk wat voorbereidingstijd gekost, maar als de overkapping straks staat, zullen wij, maar vooral de paarden daar volop van genieten.

De komende twee maanden gaan we ons richten op het hoogseizoen. We wensen jullie allemaal een hele fijne zomer en wie weet tot ziens!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *