Naseizoen

Het hoogseizoen voor 2020 is weer voorbij. Het was in juni nog behoorlijk onzeker hoe het hoogseizoen eruit zou komen te zien. We hadden best wel wat annuleringen gekregen, maar gelukkig ook weer nieuwe aanmeldingen. Toen het eenmaal duidelijk werd dat de grenzen in het hoogseizoen open zouden zijn, werd het steeds drukker met aanmeldingen. We hebben dan ook een druk hoogseizoen gehad, met veel gasten. De paarden hebben ook dit jaar weer veel kilometers gelopen.
Tussendoor moesten we ook nog “even” hooien. Eind juni hadden we nog zoveel regen gehad, waardoor het land eerst weer goed moest drogen, voordat we er met de tractor op konden rijden. Het gras heeft wel goed kunnen groeien, zodat we een mooie eerste snede van het land af konden halen. Vorige week hebben we een deel voor de tweede keer gehooid, dus we zijn klaar voor de winter!

Het hoogseizoen liep zachtjes over in het naseizoen. Nu begint het wat rustiger te worden. Het is nog steeds stralend weer, waardoor de weekenden nog behoorlijk druk bezet zijn. Dit heeft dan weer als voordeel dat er af en toe iemand komt die prachtige foto’s maakt, van onder andere de mooie sterrenhemel.
Hieronder staan een paar foto’s gemaakt door Martin Kukol.

Ondanks alle onzekerheden, kijken wij terug op een zeer geslaagd hoogseizoen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *