Pension

We hebben een pension met 3 eenvoudige, maar gezellig ingerichte kamers. Deze pensionkamers zijn voor 2 personen ingericht, waarbij het eventueel mogelijk is om een bed bij te plaatsen. Deze kamers hebben gemeenschappelijk sanitair.

Daarnaast hebben we 4 kamers die geschikt zijn voor max. 3 of 4 personen. Deze 4 kamers hebben ieder een eigen badkamer.
Onze ervaring is dat er op de kamers alleen geslapen wordt. De rest van de tijd wordt doorgebracht in onze gezellige kantine cq. woonkamer of buiten als het weer het toelaat.

In de kantine is een zithoek aanwezig. In deze zithoek kan een boek gelezen worden, of televisie gekeken worden, want er is een televisie aanwezig, met Nederlandse zenders.
’s Winters en bij koudere dagen brandt gezellig de houtkachel. Aan de lange tafel kan bijvoorbeeld een spelletje gespeeld worden. Er is WiFi aanwezig, zodat je ook op vakantie kunt internetten.

Uiteraard ontbreekt er een volledig ingerichte keuken niet. Hier kan naar hartelust gekookt worden. 

Er is een ruime speelzaal, waar onder andere een biljart, dartbord, sjoelbak en een tafelvoetbal aanwezig is. Daarnaast zijn er ook diverse gezelschapsspelletjes aanwezig, zodat een ieder zich, bij wat minder mooi weer, uitstekend kan vermaken.
In de sauna kan je helemaal relaxen en de spieren laten ontspannen na een inspannende dag.

Uiteraard mogen de gasten van het pension ook gebruik maken van de faciliteiten van de camping. ’s Zomers is een zwembad geplaatst op het campingterrein. Er is ook een kampvuurplaats aanwezig, waar een vuurtje gestookt kan worden.

Wil je weten wat de kosten zijn voor een overnachting in het pension, klik dan op tarieven.