Up-date Coronavirus

Up-date 24-4-2020
De maatregelen zijn per 24 april minder streng geworden in Tsjechië. We mogen weer de straat op, zonder geldige reden. Het openen van winkels etc. gaat versneld worden. Ook voor ons heeft dat gevolgen. We mogen namelijk al per 25 mei de deuren weer openen.
De inwoners van Tsjechië mogen weer de grenzen over. Helaas mogen er nog geen toeristen het land binnen. We hopen dat deze maatregel snel zal veranderen en dat er weer toeristen mogen komen.

De wereld is nog steeds in de ban van het Coronavirus. Gelukkig zijn er al wel positieve geluiden. Het aantal besmettingen neemt af en gelukkig ook het aantal mensen dat overlijdt aan deze vreselijke ziekte.

Tsjechië heeft besloten om voorzichtig de maatregelen te versoepelen. Dit gaat stap voor stap. Als alles goed blijft gaan, mogen wij de deuren weer op 8 juni openen. Dat is positief nieuws! Nu is alleen nog de vraag, wanneer de grenzen voor toeristen opengaan. Hier wordt flink over gediscussieerd in de regering. Deze discussies hebben nog niet tot een besluit geleid. We wachten af en kunnen op dit moment alleen maar hopen dat de grenzen voor het hoogseizoen weer opengaan.

We houden jullie op de hoogte!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *